Retourneren & Garantie

Étoile - Uw Tevredenheid, Onze Prioriteit

Bij Étoile streven we naar niets minder dan uw volledige tevredenheid. Wij begrijpen dat het kiezen van het perfecte sieraad een persoonlijke reis is, en daarom hebben we een retourbeleid ontworpen om ervoor te zorgen dat u met volle overtuiging kunt genieten van uw Étoile-sieraad.

Retourneren binnen 30 dagen

Als u binnen 30 dagen na ontvangst van het product niet helemaal tevreden bent, bieden we de mogelijkheid om het product te retourneren. We willen dat u de perfecte Étoile-ervaring heeft, en als iets niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet, staan we voor u klaar om het recht te zetten.

Voorwaarden voor retourneren

Bij het retourneren vragen we alleen dat het product schoon en in goede staat is. We willen ervoor zorgen dat elk Étoile-sieraad dat ons atelier verlaat, de kwaliteit en magie behoudt waar we bekend om staan.

Deel uw verhaal en draag bij aan de magie

Bij Étoile geloven we dat elk sieraad een uniek verhaal vertelt. Daarom vragen we bij het retourneren om uw akkoord om uw foto te gebruiken voor promotionele doeleinden. Uw verhaal draagt bij aan de magie van Étoile en inspireert anderen om hun eigen unieke sieraad te vinden.

Klantenservice staat voor u klaar

Heeft u vragen over het retourproces of wilt u een retour aanvragen? Onze klantenservice staat voor u klaar. Stuur gerust een berichtje, en we zullen er alles aan doen om u te helpen en ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met uw Étoile-sieraad.

Bij Étoile is uw tevredenheid onze prioriteit. We zijn toegewijd aan het creëren van sieraden die niet alleen mooi zijn, maar ook een blijvende herinnering vormen. Bedankt dat u deel uitmaakt van de Étoile-familie.

Contactgegevens:

E Info@jewelryetoile.nl
KVK: 91657385
Btw-ID: NL004906180B17