Verzending

Welkom bij Étoilé, waar we uw prachtige herinneringen tot leven brengen met onze unieke gepersonaliseerde sieraden.

Na het succesvol projecteren van uw herinnering, gaan we met zorg aan de slag om ervoor te zorgen dat uw speciale Étoilé-sieraad in al zijn pracht en praal bij u aankomt.

Het proces van het tot stand brengen van uw unieke Étoilé-sieraad is een ambachtelijk en zorgvuldig traject. Ons toegewijde team streeft ernaar om elke herinnering met de grootste precisie en vakmanschap te verwerken, waardoor een waardevol juweel ontstaat dat de magie van uw momenten behoudt.

We begrijpen dat u niet kunt wachten om uw Étoilé-sieraad in handen te krijgen. Daarom streven we ernaar om bestellingen die vóór 23:00 uur zijn geplaatst, de volgende werkdag te verzenden. We werken samen met betrouwbare bezorgpartners zoals PostNL, DHL en FedEx om ervoor te zorgen dat uw kostbare stuk veilig, snel en met de grootste zorg wordt afgeleverd.

Van het moment van projectie tot het uitpakken van uw prachtige Étoilé-sieraad, willen we dat uw ervaring bij ons buitengewoon is. We geloven in de kracht van herinneringen en streven ernaar om ze met liefde en vakmanschap in elk detail van onze sieraden te weerspiegelen.

Uw prachtige herinnering is onderweg naar u – een symbool van liefde, vreugde en onvergetelijke momenten. Dank u wel dat u Étoilé hebt gekozen om deze kostbare herinneringen met ons te delen. We kijken ernaar uit om uw speciale momenten te vereeuwigen in de vorm van een schitterend Étoilé-sieraad.

Contactgegevens:

E Info@jewelryetoile.nl
KVK: 91657385
Btw-ID: NL004906180B17